Sociale media marketing

Social media marketing

Social media marketing wordt zeker beschouwd als een online strategie omdat het een proces is. Het is een voortdurend leerproces en, terwijl het kan uiteindelijk meer tijd in beslag nemen dan andere vormen van marketing, het is zeker niet een one-shot deal. Tenzij u de onderneming van een groot online marketingbedrijf koopt, kan het u maanden of duizenden volgelingen kosten om het niveau van zichtbaarheid te krijgen dat u wenst.

Stel bijvoorbeeld dat u 200 community-pagina’s heeft, pagina’s op sociale netwerksites, sociale netwerksites waar u ervoor gekozen heeft uw bedrijf op te nemen. Dit zijn allemaal belangrijke structuren om te onderhouden; u kunt natuurlijk de structuur veranderen en dit soort pagina’s toevoegen of verwijderen als u, met een toegewijd team van deskundigen, vindt dat het meer is dan wat u verwacht dat het is.

Elke pagina op een sociale netwerksite zou “veilig” moeten zijn, wat betekent dat ze gemakkelijk te communiceren zijn met uw klanten/volgers (als u ervoor kiest om deze secties voor uzelf te hebben), en anderen aan uw pagina laten toevoegen zonder toestemming te vragen is een geweldige manier om interesse te wekken.

Zoals gezegd, het krijgen van volgers/volgelingen moet je op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld:

– Gebruik uw product of klant getuigenissen – Het toevoegen van “likes” en “logo’s” om niet alleen uw pagina, maar om uw Facebook, Twitter en LinkedIn pagina’s in het algemeen. Als u niet bent aangemeld bij een van deze moet u niet worden vermeld op hen als u niet al geregistreerd in de eerste plaats.

Als u onlangs een pagina hebt toegevoegd die naar u linkt op Facebook of als u een Twitter-gebruiker bent: U moet ze ook toevoegen aan Twitter of u kunt ze ook volgen.

Mensen die uw pagina “liken” hebben vaak zeer goede bedoelingen. Dat wil zeggen, ze willen echt meer weten over uw product. Ik zou u dus aanraden om niet meer om meer volgers te vragen als de pagina van u is, maar als de pagina van uzelf is, zou dat prima zijn.

Een eenvoudige strategie is om iedereen die uw pagina volgt te volgen en u kunt heel snel beginnen te zien wie er is en wie u zelf moet gaan volgen.

Let op: Als je nieuw bent op Facebook, ga dan niet te ver voordat je een relatie hebt opgebouwd met je volgers of aanhang. Wees consequent en geef iets terug. Iedereen is er om iets te leren; hoe meer mensen u kunt waarderen voor uw Facebook-ervaring, hoe meer u zult naleven.

Lees meer:
Website laten maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *